Undervisning, veiledning og eksamen på nett

Hva kan du som underviser gjøre for å begrense undervisningsaktiviteten på campus og samtidig være tett på studentene dine? Her er noen enkle tips til hvordan du kan gå fram for å lage god nettbasert undervisning som et alternativ til klasseromsundervisning.

Nettstedet er bygget opp av lenker både til egenprodusert materiale og til ressurser ved andre universitet og høgskoler. Målet er å gi en så god støtte som mulig både for deg som er fersk nettunderviser og deg som har litt erfaring på feltet. 

Her kommer du rett til Hjelpelinja. Vi svarer fortløpende på spørsmålene som kommer inn. Dette er den sikreste og raskeste måten å få hjelp på.

Zoom: Vi får henvendelser fra studenter og ansatte som er urolige etter oppslag i media om tjenesten for videomøter, Zoom. Uninett presiserer at tjenesten skal være helt trygg å bruke. Uninett sin Zoom-tjeneste kjører på en separat nordisk plattform og er spesialtilpasset bruk i kunnskapssektoren. Uninett har også svart på ofte stilte spørsmål om sikkerheten i Zoom.

For dere som bruker Zoom finner dere her en god liste over tips til sikker bruk. Listen er laget av Uninett.