Avlyst: Expo

Inndalsveien 28, campus Bergen
Time icon
Når:10. juni   10:00
Varer til: 15:30
Legg til i min kalender

Dette arrangementet er avlyst grunna koronasituasjonen. Enkelte instiutt/fagmiljø vurderer virtuelle presentasjonar/arrangement som erstatning. Det blir gitt nærare informasjon om dette frå det enkelte instiuttet/fagmiljøet i Canvas.

Studentane skal levere inn posteren som presenterer bachelorprosjekta. Posterane blir seinare lagt ut i ein digtal presentasjon. Unntaket er Institutt for byggfag der studentane i staden vil lage videopresentasjonar av prosjekta. 

Hvert år strømmer hundrevis av nyutdannede ingeniører og økonomer ut dørene ved Høgskulen på Vestlandet. Har du lyst til å møte noen av dem, og se hva de har skrevet oppgaver om?

10. juni stiller flere hundre avgangsstudenter ved Fakultet for ingeniør- og naturvitskap og Fakultet for økonomi og samfunnsvitskap ut bachelor- og masterprosjekter på vår campus i Bergen under EXPO.

Studentene jobber med prosjektene gjennom vårsemesteret, ofte i samarbeid med en bedrift. I prosjektene tar de i bruk kunnskaper og ferdigheter fra hele studiet og det er realistiske problemstillinger som løses.

EXPO består av spennende utstillinger, plakater og presentasjoner av de ulike prosjektene.

Program

  • Kl. 10:00: Åpning av utstilling
  • Kl. 11:00 - 13:00: Utdeling av bonger/litt å bite i 
  • Kl. 14:30: Kake
  • Kl. 15:00: Utdeling av priser
  • Kl. 15:30: Avslutning og rydding av stand