University of Ulster

Ulster University fokuserer på å ha et internasjonalt rykte for innovasjon og regionalt pådriv. Universitetet har ca. 27 000 studenter, inkludert 850 internasjonale studenter fra 59 land og er på topp 150-listen over universiteter som er yngre enn 50 år. Skolen har de mest fornøyde studentene i Storbritannia.

Jordanstown ligger ca. 20 minutter med bil nord for Belfast og har en befolkning på kun 5490 innbyggere. I tillegg til campuset til Ulster University finner man en bowlingklubb, butikker og skoler.

Gjeld for

Radiografi

Språk

Språkkravet for utvekslingsstudenter er B2 på CEFR-skalaen (Common European Framework of Reference for Languages). Alle Erasmus-studenter som skal studere på engelsk vil få tilsendt en obligatorisk online språktest, og de som har behov for det vil bli tilbudt et gratis online språkkurs.

Studieavgift

Erasmus-studenter betaler ingen skolepenger ved denne institusjonen, tvert imot vil du få et Erasmus-stipend på toppen av støtten fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL

Kva kan du studere?

Bachelor i radiografi

Institusjonen er medlem i Erasmus Radiography Group og tilbyr et spesialisert faglig program over 3 måneder i 6. semester der lokale og internasjonale studenter kan delta. Det faglige opplegget består både av klinisk praksis og teori. Les mer om utvekslingstilbudet til Erasmus Radiography Group