Slik kommer du deg til oss i Bergen

I Bergen ligger campus på Kronstad sør for Bergen sentrum, like ved Brann stadion.

Kronstad

Adressen vår er Inndalsveien 28, 5063 Bergen.

Enten du kommer fra flyplassen eller Bergen sentrum, kan du ta Bybanen til campus. Bybanen stopper like ved høgskolen, og stoppene Kronstad og Brann stadion kan benyttes. Skal du fra sentrum til campus, er reisetiden med Bybanen ca 10 minutter. Reisetiden med Bybanen fra flyplassen til Kronstad, er ca 35 minutter. Billetten koster 39 kroner.

Det er sykkelstativer til rundt 900 sykler på Kronstad. I tillegg har Bergen bysykkel et stativ med plass til 20 bysykler på campus. Anbefalt sykkeltrase fra sentrum er Fjøsangerveien via Fabrikkgaten.

Skålevik

I Skålevik holder dykkerutdanningen til. Adressen er Skålevikvegen 60, 5178 Loddefjord.

Ta buss nr. 5 fra sentrum til Loddefjord terminal. Bytt til buss nr. 45 og gå av på Skålevik snuplass.

Parkering

Det er begrenset mulighet for bilparkering på Kronstad på dagtid. Gjesterparkeringsplassen er flyttet til inngang C. Gjester kan benytte disse parkeringsplassene i inntil to timer uten parkeringsoblat. Hvis du trenger plassen i mer enn to timer, kan du hente gyldig parkeringsoblat for gjester i Servicetorget i hovedinngangen. Det er ikke anledning til å bestille gjesteparkeringsplass på forhånd. Gjesteparkeringsplassene er forbeholdt besøkende, og skal ikke benyttes av studenter.

På Kronstad er det 15 HC-plasser, som kan benyttes kostnadsfritt dersom du har kommunalt HC-kort/parkeringstillatelse. MC-kjøretøy må parkeres i oppmerkede felt bak bygget. Innkjøring ved inngang C eller fra St. Hallvards vei.

I helger, på helligdager og etter kl. 17.00 på ukedager kan høgskolens parkeringsplasser benyttes fritt uten reservasjoner. Merk at HC-plasser og MC-plasser er forbeholdt denne typen kjøretøy også i disse periodene.

Studenter i Bergen kan søke om fast parkeringsplass. Søknadsfrist for tildeling høsten 2021 er 15. mai.

Parkering i Bergen