Arbeids- og kompetanseområde
Jeg er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Bergen, med mastergrad i ernæring, helse og miljø fra Høgskolen i Akershus. Har doktorgrad i skolefaget mat og hesle der jeg har undersøkte mat- og helselærernes didaktiske praksiser i skolefaget mat og helse og i skolemåltidet
Underviser i
- Grunnskolelærerutdanning: Mat og helse
- Master i didaktiske praksiser
Forskar på
- Didaktiske praksiser i mat og helse
- Læreplanteori
- Læringsteorier
- Mat og måltider i skolen
Forskargrupper
- MDIP503, Didaktiske praksisar, 24/25
- MDIP550A, Masteroppgåve - Kroppsøving/Mat og helse, 24/25, emneansvarlig
- MGUMH101A, Mat og helse 1, emne 1 - Innføring i skulefaget mat og helse, 24/25, emneansvarlig
- MGUMH131, Mat og helse 1, emne 1 - Innføring i mat og helse, 24/25
- MGUMH231, Mat og helse 1, emne 2 - Mat og helse som undervisningsfag i skulen, 24/25
- MGUMH301A, Mat og helse 2, emne 1 - Sosialt felleskap, kulturelt mangfold og bærekraft i mat og måltid, 24/25
- MGUMH503, Mat og helse 3, emne 3 - Skulen som matlandskap, 24/25
- MGUMH550, Mat og helse 3, emne 4 - Masteroppgåve, 24/25, emneansvarlig
- MPUV505, Utdanningsforsking i praksis, 24/25
Publikasjonar
-
Mat- og helselærernes didaktiske praksiser. En casestudie på tre barneskoler
-
Mat og Uhelse
-
Norwegian Primary School Teachers' Pedagogical Practices for Food and Health Meals and School Lunches
-
Læreplanen og det profesjonelle handlingsrommet til mat- og helselæreren.
-
Læreplanens fortolkningsnivåer
Laster...