The Hague University of Applied Sciences

De Haagse Hogeschool ligger i Haag, og har ca. 20 000 studenter fra 135 forskjellige land. Dette gjør det til det mest internasjonale universitetet i Nederland. Byen Haag ligger vest i Nederland og er den 3. største byen.De fleste i Nederland snakker engelsk på et godt nivå og siden landet ikker er særlig stort er det lett å ta tåg til både Belgia, Tyskland, Luxemburg og Frankrike.

Gjeld for

Barnehage- og grunnskolelærer

Språk

Undervisning på engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend på toppen av støtten fra Lånekassen

Faglig godkjenning

For å kunne reise på utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved den avdelingen du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet du du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.