University of Mondragón

Mondragon Unibertsitatea ble grunnlagt i 1997. Universitetet har rund 4000 studenter, fordelt på 3 fakultet. Mondragon ligger sørvest i provinsen Gipuzkoa ca. 55 km fra Bilbao og 80 km fra San Sebastian. Lærerstudiet er i byen Eskoriatza, og er ca. 7 km fra Mondragon Det går regelmessig busser fra Mondragon til Eskoriatza.

Gjeld for

Lærer (Studiested Stord)

Språk

Undervisning på engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend på toppen av støtten fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.

 

Kva kan du studere?

Bachelor - barnehagelærarutdanning

Du kan dra til Mondragon i løpet av 3. studieår.