University of Vic

University of Vic ble grunnlagt i 1599 og har idag rund 10 000 studenter, fordelt på 4 fakultet. Vic ligger 1 time nord fra Barcelona i provinsen Catalonia. Universitetet får hvert år mange internasjonale studenter og tilbyr en god del emner på engelsk for lærer- og barnehagelærerstudenter. Nærheten til Barcelona gir muligheter for spennende kulturelle opplevelser.

Gjeld for

Lærerstudenter kampus Stord

Språk

Undervisning på engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend på toppen av støtten fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.