University Colleges Leuven-Limburg

University Colleges Leuven-Limburg ligger i den flamske regionen i Belgia. Høgskolen er med sine 15.000 studenter og 10 campus blant de største i Flandern. Som student på University College Leuven-Limborg er det ikke langt å reise til storbyer som Brussel, Maastricht, Amsterdam, Paris og Köln.

Gjeld for

Studiested Haugesund og Stord

Språk

Undervisning på engelsk. Alle som reiser på Erasmus+ utveksling må ta språktest på nettet før de reiser. Internasjonalt kontor informerer deg i forkant av testen.

Studieavgift

Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen og det kan være mulig å få et Erasmus+ stipend i tillegg til støtten du får fra Lånekassen.

Faglig godkjenning

For å kunne søke om utveksling må du ha fått søknaden din godkjent av studieprogrammet ditt ved det fakultetet du tilhører. En godkjent søknad innebærer blant annet at du har fått en faglig forhåndsgodkjenning av kurs eller praksis som du skal ta i utlandet. Den faglige forhåndsgodkjenningen spesifiserer hva du skal gjøre mens du er på utveksling og at disse aktivitetene blir fullt ut godkjent som en del av din utdanningsplan ved HVL.